een website laten maken!

Webdesign!

Een professionele website laten maken is tegenwoordig van groot belang voor het bepalen van jou succes als Zzp of midden klein bedrijf. Door een goede website te laten maken kan het klantenbestand aannemelijk groeien en de winst verhogen zodat de onderneming verder uit kan bloeien. Klanten (bezoekers) willen hun informatie snel, eenvoudig en informatief.


Al onze websites worden responsive gemaakt (flexibel voor meerdere devices). Zo heb je met een desktop computer, tablet of smartphone nu ook een optimaal resultaat. Teksten blijven goed leesbaar en foto's passen zich automatisch aan op de goede grootte. Ook het gebruik van de menu interface blijft flexibel met de verschillende devices. Dit is een belangrijk punt want verschillende beeldscherm resoluties nemen in deze tijd steeds meer toe.

Keuze uit 2 manieren!

Websites worden bij ons aangeboden in 2 verschillende smaken.

one page website

one page website

Een one page website is het zelfde als een gewone website met het verschil dat deze alles op 1 pagina laat zien. Als je op een submenu knop drukt scrolt de pagina naar beneden tot dat hij het betreffende onderwerp heeft. Als je een relatieve kleine website hebt kan het goed op een one page website gemaakt worden. Mocht je toch meer info hebben over verschillende onderdelen, dan kun je het beste een gewone website hebben.

website

website

Met een gewone website heb je meerdere sub pagina's tot je beschikking. Dit heeft als voordeel als je meerdere categorieën hebt kun je het content beter verdelen over de verschillende sub pagina's. Dit is ook beter voor de zoekmachines. Voor de rest is het niet beter of slechter dan een one page website.

Hoe wij te werk gaan!

Allereerst kijken we wat de mogelijkheden zijn en wat de uiteindelijke doelstelling is van het bedrijf. Door middel van ontwerpen kan er naar een perfect gepaste uitstraling worden gezocht. Hierna kan door middel van Bootstrap in combinatie met CSS Design de geschikte website voor het bedrijf worden gemaakt.

De teksten en foto's kunnen worden geplaatst "deze dienen door het bedrijf zelf te worden aangeleverd".

Daarna wordt het bedrijfslogo erin gezet. "Mocht er nog geen logo zijn kan deze door ons worden gerealiseerd" (zie grafisch design)

Is alles naar tevredenheid wordt de website geüpload naar de provider. Ook wordt de website eenmalig door ons aangemeld bij de zoekmachines zodat deze zichtbaar wordt op het internet, zodat jou bedrijf zich kan richten op het werven van potentiele klanten.

" Eventueel kunnen wij ook visitekaartjes ontwerpen wat in het design van jou bedrijf past "

Is jou website al smartphone vriendelijk!

Kijk hier of Google jou website ook als smartphone vriendelijk beschouwd